21%

El Ron Prohibido Reserva 22 Ani 0.7L

Centenario Internacional
208,46 RON (TVA inclus) 267,00 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Centenario Internacional
Disponibil in stoc

Descriere

Catifelat precum un cognac şi strălucitor în degustare, El Ron Prohibido Reserva Anejo 22 este romul mexican (Localitatea Pénjamo), din segmentul Super Premium, creat să cucerească întreaga lume cu aromele sale complexe, şlefuite la perfecţiune de anii de maturare. Cele mai bune 22 de butoaie sunt selecţionate pentru a fi integrate în sistemul Solera, ales pentru a defini identitatea finală a romului, astfel că regăsim cremozitate, eleganţă şi nuanţe fine de lemn ars în degustare. Primele patru butoaie conţin coji de nuci, sâmburi de piersică şi coji de migdale, astfel că macerarea are loc în prezenţa lor, în timp ce restul butoaielor conţin “guarapo” – sirop de trestie de zahăr, pentru ca blendul final să fie unul extrem de armonios. Savurează El Ron Prohibido Reserva Anejo 22 sec, pentru a-i resimţi din plin profilul aromatic sofisticat.

Pana in anul 1700, navele pline cu butoaie de vin din Spania au ajuns in coloniile Lumii Noi. Dupa golire, aceste butoaie au fost umplute cu "Chinguirito" un rom mexican si au fost trimise inapoi in Spania. Produsul rezultat a castigat rapid o mare popularitate in randul spaniolilor in detrimentul produselor autohtone si a distributiei acestora. Acest fapt l-a determinat pe Regele Spaniei sa interzica producerea acestui rom in Lumea Noua. Interdictia a fost ridicata in anul 1796, iar "Chinguirito" a primit numele de El Ron Prohibido, romul interzis.

Detalii

Categorii
Rom
Greutate
1.3
Tip
Rom
Culoare
Ambră
Tara de Origine
Mexic
Concentratie Alcoolica
40%
Cantitate
0.7L
Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review