fi-GA Fiori Di Guarana 250ml

FI-GA
9,90 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
FI-GA
Disponibil in stoc

Descriere

fi.GA este o BĂUTĂ FUNCȚIONALĂ, cu alte cuvinte o băutură care oferă alte beneficii.
Deoarece Guaraná este ingredientul principal, băutura are un efect tonic și ajută la prevenirea oboselii. Ajută la menținerea unui nivel ridicat de concentrare fizică și mentală.
Joacă un rol important în dietele hipoenergetice, datorită proprietăților sale răcoritoare, care tind să diminueze stimulul poftei de mâncare.
În plus, studii recente au arătat proprietățile antioxidante Guaranás cele care inhibă procesul de oxidare a grăsimilor chiar și în concentrații scăzute.

Deoarece băutura conține peste 12% suc de fructe, prezența vitaminelor și a sărurilor minerale este garantată.
Nu trebuie confundat Fi.GÀ cu o nouă băutură energizantă, deoarece nu are niciun efect stimulant.
Formula originală nu prezintă aditivi de cofeină, iar prezența sa în cantități mici se datorează însuși Guaraná care conține o proporție minimă în compoziția sa.

Produsul final este o bautura usor aerisita, fara alcool, care are o aroma inconfundabila si gust fructat, total naturala si fara conservanti.
Gustul dulce provine din caracteristicile organoleptice proprii Guaranás și nu dintr-o doză excesivă de zahăr.
Este excepțional ca băutură pentru combaterea setei la orice oră a zilei, fiind ideală pentru preparate de cocktail și long drinks. Cu câteva picături de Vermut dry și Gin, este o alternativă excelentă pentru acel moment de aperitiv.

Ambalajul este exclusiv „glamorous”, grafica fiind considerată a fi unul dintre cele mai bune modele japoneze din acest moment.
„STICLA DE ALUMINIU” garantează o protecție perfectă împotriva razelor solare, permițând produsului să rămână rece mai mult timp datorită proprietăților termoizolante ale aluminiului.
Majoritatea batoanelor preferă sticla de aluminiu, nu doar pentru „stilul la modă”, ci și pentru avantajele incontestabile ale nivelului de securitate.

Detalii

Categorii
Greutate
0.4 kg
Brand
Tip
Suc
Culoare
Rose
Tara de Origine
Italia
Temperatura optima de consum
4-6°C
Concentratie Alcoolica
0.0%
Cantitate
250ml
Unitati/Bax
24 Doze
Taguri
suc

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate