Descriere

Estates - Grands Vins - Vin Biodynamic. Denumire:AOP Languedoc. Tip:Rose Sec. Volum:750ml. Alcool:14%vol
Soiuri de struguri:Grenache, Cinsault, Syrah
Alimentare:Un vin aromat, usor servit la 8-10 ° C ca aperitiv sau insotitor de carne la gratar
Usor,placut, de culoare deschisa cu nuante albastrui, care se dezvolta in nuante portocalii de-a lungul timpului
Buchetul ofera arome intense de fructe rosii, coacaze negre si coacaze rosii, precum si elemente florale violet si trandafir,note de citrice si grefe
Gust:Acest vin are o dimensiune delicata de stejar, dezvoltandu-se in note de vanilie si turta dulce. Proaspat, bogat si onctuos.
Chateau la Sauvageonne este un loc legendar. Expunerea exceptionala, locatia si terenul confera vinului caracterul sau unic.Cuve-ul vulcanic se refera la rocile vulcanice care compun gustul remarcabil al acestui vin unic. Parcelele se afla in centrul nordului Heraultului, sustinand relieful Caussei din Larzac. Aceasta zona se confrunta cu schimbari termice importante: distanta de la mare si apropierea de Causse aduc racoare in timpul noptilor de vara, ceea ce favorizeaza maturarea treptata si lenta a strugurilor. Vinul este certificat Demeter.
O podgorie proiectata pentru un vin exceptional si angajata in biodinamica. Ingrijirea si atentia puse in vita are scopul de a produce o recolta sanatoasa cu un randament moderat, care sa permita vinificatorilor sa extraga chintesenta potentialului de calitate al acestor struguri. Diferitele soiuri de struguri sunt, prin urmare, recoltate separat si cu mana cand fiecare atinge o maturitate maxima. Vinificarea este reglementata astfel incat sa respecte caracteristicile specifice ale soiurilor si capacitatile teritoriilor lor. Strugurii sunt decjiti, raciti la 8 ° C si trimisi la presa pentru a extrage mustul rose. O atentie deosebita este acordata presarii pentru a se asigura obtinerea sucurilor de cea mai buna calitate. Sucurile sunt apoi limpezite intr-o masura mai mare sau mai mica, in functie de profilul aromatic dorit. Procesul de fermentare dureaza intre 15 si 30 de zile, in functie de nivelul de limpezire si de temperatura. In mijlocul fermentatiei, o parte din must este plasat in butoaie de 225 l unde va fi invechit pe drojdie care se amesteca timp de aproximativ sase luni. In final dupa finisarea usoara, vinurile sunt imbuteliate relativ devreme pentru a-si pastra caracterul proaspat si fructos.

Gerard Bertrand Chateau La Sauvageonne La Villa Rose 0.75L

310,00 RON
Pretul include TVA 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546