Descriere

Gerard Bertrand Cote des Roses Rose este un vin roz, palid, stralucitor roz, cu nuante albastrui care se dezvolta de-a lungul timpului spre nuante mai portocalii. Buchetul elibereaza arome de fructe de vara, cassis si coacaz rosu. Nota floral de trandafir, impreuna cu indicii de grefe. Finisajul este proaspat, oferind note de bomboane. Pe palat impresia este proaspata si plina, cu o mare persistenta si echilibru aromatic
Vinificarea si imbatranirea:Diferitele soiuri de struguri sunt recoltate separat atunci cand fiecare dintre ele este la nivelul corect de maturitate. Procesul de vinificatie este in masura sa respecte caracteristicile specifice ale soiurilor de struguri si calitatile solului. Strugurii sunt recoltati de masina cu un sistem de sortare incorporat. Strugurii sunt decolorati, raciti pana la 8 ° C si transferati la presa. O atentie deosebita este acordata presiunii pentru a se asigura ca se pastreaza numai primul suc de cea mai buna calitate. Sucul este apoi lasat sa se stabileasca in functie de profilul precis aromatic care este vizat. Fermentatia dureaza intre 15 si peste 30 de zile, in functie de gradul de clarificare si de temperatura. In cele din urma, dupa finisarea usoara, vinul este imbuteliat destul de devreme pentru a pastra caracterul proaspat si fruct al vinurilor.

Gerard Bertrand Cote des Roses Rose 0.75L

54,99 RON
TVA inclus; Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 3-5 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546, Luni-Vineri 9:00-18:00
Tip: Sec
Culoare: Rose
Soi: Cinsault, Grenache, Syrah
Tara de Origine: Franta
Regiune: Languedoc-Rousillon
Temperatura optima de consum: 8-10°C
Concentratie Alcoolica: 13.5%
Cantitate: 0.75L
Bax: 6 Sticle