Descriere

Denumire:AOP Languedoc. Tip:Rose Sec. Volum:750ml. Alcool:12.5%vol
Soiuri de struguri:Grenache, Cinsault, Syrah
Alimentarea:Acest Languedoc este ideal la 10 ° C ca un aperitiv sau cu crustacee si feluri de mancare usoare
Gerard Bertrand Cote des Roses Rose este un vin roz, palid, stralucitor roz, cu nuante albastrui care se dezvolta de-a lungul timpului spre nuante mai portocalii.
Buchetul elibereaza arome de fructe de vara, cassis si coacaz rosu. Nota floral de trandafir, impreuna cu indicii de grefe
Finisajul este proaspat, oferind note de bomboane. Pe palat impresia este proaspata si plina, cu o mare persistenta si echilibru aromatic
Vinificarea si imbatranirea:Diferitele soiuri de struguri sunt recoltate separat atunci cand fiecare dintre ele este la nivelul corect de maturitate. Procesul de vinificatie este in masura sa respecte caracteristicile specifice ale soiurilor de struguri si calitatile solului. Strugurii sunt recoltati de masina cu un sistem de sortare incorporat. Strugurii sunt decolorati, raciti pana la 8 ° C si transferati la presa. O atentie deosebita este acordata presiunii pentru a se asigura ca se pastreaza numai primul suc de cea mai buna calitate. Sucul este apoi lasat sa se stabileasca in functie de profilul precis aromatic care este vizat. Fermentatia dureaza intre 15 si peste 30 de zile, in functie de gradul de clarificare si de temperatura. In cele din urma, dupa finisarea usoara, vinul este imbuteliat destul de devreme pentru a pastra caracterul proaspat si fruct al vinurilor.
Côte des Roses sarbatoreste stilul de viata mediteranean. Denumirea Languedoc se intinde de-a lungul coastei mediteraneene de la granita spaniola pana la orasul Nimes, de-a lungul coastei Montagne Noire si Cévennes. Solurile sunt foarte variate, in principal cu calcar si sisturi tari, dar si pietris transportat de raurile din regiunea Languedoc. Clima calda si vantoasa climatul mediteranean semi-arid cu ierni blande ajuta strugurii sa se coaca intr-o stare buna, sanatoasa, pastrand in acelasi timp toate calitatile lor proaspete datorita altitudinii si influentei marii, care usureaza caldura verii . Sticla este originala, cu baza in forma de trandafir, creata de un tanar designer de la Ecole Boulle. Un vin care va fi dat in acelasi mod in care va oferiti o gramada de trandafiri!

Gerard Bertrand Cote des Roses Rose 0.75L

61,00 RON
Pretul include TVA 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546