Descriere

În lumea, single malt-ului Glenfiddich reprezintă apogeul licorii de cea mai bună calitate, atât prin varietatea sortimentelor si mai ales prin cea a diversității aromelor și a deplinătății gusturilor.
Cel mai premiat single malt din lume, Glenfiddich este printre puţinele whisky-uri scoțiene single malt produse într-o distilerie neînstrăinată de-a lungul istoriei. Glenfiddich este un whisky cu adevarat puternic,care celebreaza traditia si caracterul curajos,independent. Sortimentul sau cel mai bine cunoscut, Glenfiddich 12 YO, este expresia reprezentativa a familiei careia ii poarta numele.
Glenfiddich 12 YO este invechit atent în cele mai bune butoaie de bourbon american și de sherry spaniol vreme de cel puțin 12 ani. Pentru ca armonia dintre parfumul si gustul sau fie deplina, toate butoaiele in care whisky-ul este maturat sunt realizate din stejar de cea mai buna calitate.
Glenfiddich 12 YO este un single malt cu totul special, avand o aromă distinctă de pară proaspată și o savoare cremoasă cu miresme delicate de stejar și note finale prelungi, fine și coapte.
Consumatorii de Glenfiddich 12 YO sunt oameni cu gusturi rafinate care prefera aromele sale specifice,dar si cei care au descoperit recent savoarea single malt-ului. Fiecare dintre ei apreciaza calitatea unui brand de renume si reputatia sa.

Reteta este la fel de simpla: aveti nevoie doar de unpahar pentru whisky, 50 ml de Glenfiddich 12 Year Old si o felie inghetata de para.

Glenfiddich 12 YO 0.7L

160,45 RON (Reducere 23%)
123,54 RON
Pretul include TVA 19%; Livrare in 3-5 zile.
Disponibil in stoc
Tip: Single Malt Whisky
Culoare: Auriu
Vechime: 12 ani
Tara de Origine: Scotia
Regiune: Speyside
Concentratie Alcoolica: 40%
Cantitate: 0.7L