27%

Hennessy Cognac XO 3L

Hennessy
5.870,00 RON (TVA inclus) 8.112,23 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Curier Sameday / Easy Box / Ridicare din magazin.
Hennessy
Disponibil in stoc

Descriere

În 1870, Maurice Hennessy a creat Hennessy X.O pentru cercul său de prieteni și a introdus un nou stil de coniac. Hennessy X.O este Originalul, icoana emblematică a Hennessy Maison.
Adânci și puternice, eaux-de-vie ale acestui coniac Hennessy X.O sunt îmbătrânite în butoaie tinere și marcate prin puterea și energia lor, dar și prin capacitatea lor de a atinge o rotunjime mare în timp.
Comitetul nostru de degustare a explorat fiecare fațetă a amestecului și a identificat mai multe emoții care au fost asimilate unei Odisee

Note dulci: Gustul este îmbrățișat cu căldură de arome de fructe confiate.Da senzația interesantă a unei călduri intense, în creștere, dezvăluie încet gustul complex al eaux-de-vie îmbătrânit cu răbdare în butoaie de stejar.
Percepția unei note puternice de coniac condimentat, îmbietoare a buzelor și a palatului, cu aroma sa piperată distinctă, împletită cu o notă de ciocolată.

Se simte o prezență robustă, plină și voluptoasă.

Detalii

Categorii
Greutate
6 kg
Brand
Treapta de Calitate
X.O.
Tip
Coniac
Culoare
Ambră
Vechime
7 ani+
Tara de Origine
Franta
Regiune
Coniac
Temperatura optima de consum
20-22⁰C
Concentratie Alcoolica
40%
Cantitate
1.5L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate