Descriere

Ice Wine Chateau Vartely Riesling

Tip de vin:Alb dulce
Vol:375ml
Struguri:Riesling 100%
Asocieri culinare:fructe exotice, foie gras
Boabele de Riesling au o caracteristica universala recunoscuta – continutul scazut de aclool permite crearea unui vin cu arome intense si un gust complex-dulciu. Vinul este de o culoare nobila, de un auriu ce se distinge prin revigoranta sa datorita nivelului inalt de aciditate. Aromele sunt bogate in nuante de piersici, mere si pepene galben. Gustul sau complex poseda nuante placut minerale, care evolueaza intr-un post-gust bogat si lung.
Se combina perfect cu salate din fructe exotice sau cu renumitul foie gras.
Aceste vinuri se caracterizeaza prin aromele ce dezvaluie note de fructe exotice si asocierea cu deserturile cremoase si delicate.
Vinurile din struguri supra copti trec printr-un proces complex de creare – strugurii ingheata inca fiind pe vita de vie, iar apoi sunt presati la temperatura de -8°С. Apoi, sucul pur si dulciu din bobite este transformat intr-un vin spectaculos.
„Ice Wine”, potrivit clasificarii germane a vinurilor, este un vin unic din grupa Qualitatswein mit Pradikat, numit si Eiswein sau Ice Wine.
Producerea vinurilor din struguri supracopti este limitata, intrucat are loc doar in regiunile, unde temperaturile corespund necesitatilor de inghetare a strugurilor. Canada si Germania sunt cei mai mari producatori de Ice Wine.

Ice Wine Chateau Vartely Riesling

87,47 RON (Reducere 5%)
83,10 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546