10%

Jack Daniel's No 7 Tennessee Whiskey 0.05L

Jack Daniel's
9,85 RON (TVA inclus) 11,00 RON
98,50 RON / pachet (TVA inclus)
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 10 buc.
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Curier Sameday / Easy Box / Ridicare din magazin.
Jack Daniel's
Disponibil in stoc

Descriere

Filtrat picatura cu picatura prin 3 m de carbune de artar, apoi maturat in butoaiele facute de noi. Whiskey-ul nostru de Tennessee nu urmeaza un calendar. Este gata cand degustatorii ne spun ca este. Ne dam seama dupa cum arata. Dupa aroma, si bineinteles, dupa gust. E cum Jack Daniel facea cu peste un secol in urma. E cum inca facem lucrurile.

Originalitatea și atenția la detalii sunt trăsături de caracter ale fondatorului și ale produsului său, respectate de un secol și jumătate, fără compromis, pentru a oferi mereu același whiskey de calitate superioară. Sunt onorate și generațiile care au lucrat în distileria lui Jack Daniel, prin îmbutelierea whiskey-ului în sticla cu formă pătrată, ce arată corectitudinea permanentă a unui brand cu renume.

Jack & Cola

In 1907, Lyman Kelber, doctor la departamentul de Chimie si Soluri a fost trimis in sudul Statelor Unite. Acolo el a aflat de un proprietar al unei bauturi carbogazoase ce se afla localizat langa o unitate militara, unde servea cola soldatilor...care apoi a fost combinata cu Jack. Raportul lui dr. Kelber asupra acestei exceptionale folosinte a sucului a fost prima mentiune documentata a Jack & Cola. Nu-ti tine respiratia asteptand si pe ultima.


Detalii

Categorii
Greutate
0.2
Tip
Bourbon Whiskey
Culoare
Ambră
Tara de Origine
SUA
Concentratie Alcoolica
40%
Cantitate
0.05L
Bax
10 Bucati

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review