Descriere

Gama Castel. Tip:Alb demidulce. Volum:750ml. Alcool:12%vol

Soi:Muscat Ottonel

Productia la hectar:maxim 10000 kg/ha

Macerare:macerarea peliculara prefermentativa de scurta durata 18-24 ore

Fermentare:In prezenta drojdiilor selectionate, la temperatura de 12-20 C

Maturare:6 luni in vase de inox si butoaie de stejar imbuteliat dupa 8 luni de la terminarea fermentatiei alcoolice in sticle tip Rhein lung,de culoare verde.

Culoarea galben aurie si complexitatea buchetului fac din acest vin unic, regele Tarnavelor. Este un vin stralucitor, perfect echilibrat, fin, elegant, si in acelasi timp plin de vivacitate, el transforma orice moment intr-o sarbatoare.

In pivnitele vechiului castel medieval de la Cetatea de Balta, timpul a lucrat neincetat pentru a desavarsi una dintre lucrarile de pret ale Jidveiului, savuroasele vinuri din gama Castel. Din cei mai buni struguri, selectionati din anii cu recolte de exceptie, este colectat numai mustul obtinut exclusiv prin zbrobire. Mustul ravac este lasat la fermentat, pentru a se transforma apoi in mult asteptatul vin.

Pastrat timp de sase luni in butoaie de lemn de stejar pentru ca aroma vinului sa fie perfect conturata, acesta este imbuteliat ulterior in sticle menite sa pastreze prospetimea, fructuozitatea si caracterul de soi. Sticlele, inchise cu dop de cea mai buna calitate si ceruite pentru a asigura o ermetizare perfecta, sunt lasate la invechit pentru o perioada de cel putin 3 ani.

Fie ca alegi Feteasca Alba, cu aroma sa specifica si buchet armonios, Gewurztraminer-ul sofisticat, cu o personalitate puternica si un amalgam de roze si condimente orientale, Muscat Ottonel, supranumit si “Regele Tarnavelor”, sau Sauvignon Blanc care te incanta cu un buchet complex de invechire, satisfactia va fi pe masura asteptarilor.

Jidvei Castel Muscat Ottonel 0.75L

55,00 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546