Descriere

Gama Castel. Tip:Alb sec. Volum:750ml. Alcool:12%vol

Marea sa clasa se manifesta dupa maturare si invechire cand se naste acel buchet complex de invechire care-i accentueaza unicitatea si astfel vinul se exprima in toata splendoarea sa.

In pivnitele vechiului castel medieval de la Cetatea de Balta, timpul a lucrat neincetat pentru a desavarsi una dintre lucrarile de pret ale Jidveiului, savuroasele vinuri din gama Castel. Din cei mai buni struguri, selectionati din anii cu recolte de exceptie, este colectat numai mustul obtinut exclusiv prin zbrobire. Mustul ravac este lasat la fermentat, pentru a se transforma apoi in mult asteptatul vin.

Pastrat timp de sase luni in butoaie de lemn de stejar pentru ca aroma vinului sa fie perfect conturata, acesta este imbuteliat ulterior in sticle menite sa pastreze prospetimea, fructuozitatea si caracterul de soi. Sticlele, inchise cu dop de cea mai buna calitate si ceruite pentru a asigura o ermetizare perfecta, sunt lasate la invechit pentru o perioada de cel putin 3 ani.

Fie ca alegi Feteasca Alba, cu aroma sa specifica si buchet armonios, Gewurztraminer-ul sofisticat, cu o personalitate puternica si un amalgam de roze si condimente orientale, Muscat Ottonel, supranumit si “Regele Tarnavelor”, sau Sauvignon Blanc care te incanta cu un buchet complex de invechire, satisfactia va fi pe masura asteptarilor.

Jidvei Castel Sauvignon Blanc

50,00 RON
Pretul include TVA 19%; Livrare in 3-5 zile.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546