Descriere

Tip:Alb Sec. Volum:750ml. Alcool:12.5%vol

Cand am lansat gama de vinuri seci Jidvei Clasic, ne-am indreptat atentia catre cele mai iubite soiuri: Sauvignon Blanc, un adevarat lider al podgoriei, Feteasca Regala si Chardonnay.

Cu un parfum si o aroma ierboasa, atunci cand este tanar, si un buchet si gust asemanator pepenelui galben, atunci cand este lasat la maturat in butoaie de stejar, Sauvignon Blanc isi merita titlul de lider.

Un soi autohton, care se remarca printre vinurile albe seci prin prospetimea si fructuozitatea sa, Feteasca Regala a devenit un vin dorit chiar si in indepartata Japonie.

Cel care ne poarta in timp si ne aminteste de fanul proaspat cosit de la tara, datorita culorii galben pai si aromei florale specifice, este Chardonnay, vin care se distinge prin delicatete, finete, prospetime si armonie.

Cu o abordare clasica, atat in ceea ce priveste procesul de vinificare, cat si cel de ambalare, vinurile din gama Jidvei Clasic exprima pe deplin tipicitatea podgoriei printr-o aciditate peste medie si o complexitate aromatica fara cusur.

Jidvei Clasic Feteasca Regala

15,99 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitatile indepartate de orase pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546