Descriere

Gama Grigorescu.Tip:Alb demisec. Volum:750ml. Alcool:12%vol
Un vin cu o aroma distincta, asemanatoare celei a dulcetei de trandafiri.
Gewurztraminer-ul este intotdeauna o surpriza placuta, prin gustul sau catifelat, usor picant, cu nuante de mirodenii.
Incarcatura istorica, puritatea si simplitatea picturilor lui Nicolae Grigorescu, pictorul roman reprezentativ pentru istoria artei romanesti, domnesc peste cramele Jidvei, transpunandu-se in sortimentele demiseci de vin alb si roze.
Sufletul poporului roman, pe care Grigorescu il surprinde exemplar in picturile sale, se regaseste in energia, delicatetea si parfumul catifelat al vinurilor Jidvei.
Aromele nobile te farmeca inca de la primul strop ce se rostogoleste in pahar, iar picturile marelui artist roman, reproduse pe etichetele sticlelor de vin, te poarta intr-o alta lume. Poti alege intre Dry Muscat, Gewurztraminer, Pinot Grigio sau Sauvignon Blanc, vinuri albe din soiuri aromatice, sau iti poti indrepta atentia catre vinul roze, un vin complex, cu arome ce sunt absorbite in simfonia gusturilor. Oricare ar fi dorinta ta, fara indoiala vei fi purtat in universul artei.
Cultivat de mai bine de o mie de ani, acest soi, caruia i se mai spune si simplu Traminer, isi are originea in satul Tramin din regiunea italiana Alto Adige.
Gewurztraminer-ul este un soi semiaromat care valorifica foarte bine conditiile ecoclimatice ale podgoriilor ce ofera strugurilor o aroma discreta si fina. Strugurii au culoarea roz inchis spre rosu si acumuleaza in mod natural cantitati insemnate de zahar.
Din acest soi se pot obtine vinuri seci, demiseci sau demidulci, vinuri care se remarca prin buchetul lor fermecator si aromele inconfundabile.
In urma procesului de macerare si fermentare se dezvolta o aroma complexa care se regaseste si in floarea de trandafir. Aceasta aroma se pastreaza si dupa maturare, oferind vinului caracterul specific.

Jidvei Grigorescu Gewurztraminer

18,24 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546