Descriere

Mysterium Rhein Riesling + Sauvignon Blanc este un cupaj special, invaluit in nuante stralucitoare galben-aurii din care se ridica cu eleganta note de flori, fructe si frunze verzi. Imbinarea tandra a aromelor de flori de tei, flori de salcam, piersica si fructul pasiunii aduce sensibilitate si rafinamet acestui cupaj intens si plin de prospetime.
Informatii tehnice: Alcool: 12%vol. Palier de gust: sec,Volum:750ml. Zahar: 2.58 g/L. Aciditate totala: 6.07 g/L
Nota degustare:
Aspect, culoare: limpede, galben-pai cu nuante verzui.
Miros: flori de tei, flori de salcam, piersica, fructul pasiunii, citrice, frunza de rosie.
Gust: piersica, lamaie, grapefruit; rafinat, plin de sensibilitate si tandrete.
Mysterium este mai mult decat o colectie de vinuri exclusiviste. Este, inainte de toate, o poveste in care totul porneste, asa cum sugereaza si numele, de la provocarea de a afla misterul vinurilor, de a le deslusi tainele. Niciun detaliu nu este lasat la voia intamplarii, iar povestea vinurilor Mysterium se desfasoara, asemeni firului Ariadnei, intr-un labirint de arome si note ce par cunoscute, familiare, dar care nu se lasa usor descifrate.

Secretul vinurilor este bine pastrat de vinificatorii nostri, care au combinat cu maiestrie soiuri nobile, alese cu grija. Fiecare dintre cupajele Mysterium mosteneste din calitatile soiurilor folosite, iar armonia imbinarii acestora da si mai mult farmec tainei acestor vinuri.
Tot acest labirint de arome intriga iubitorii de vin si ii indeamna sa isi foloseasca simturile pentru a descoperi mai mult cu fiecare degustare. Dintre aromele si buchetele complexe ale vinurilor, se remarca nuante de petale de trandafir, flori de salcam, pepene galben, caisa, piersica, cirese rosii, fragi si zmeura.

Numele se dezvaluie numai privirilor atente, iar la caderea intunericului, intreaga poveste Mysterium prinde viata datorita etichetei reactive la lumina UV. Designul vinurilor Mysterium a primit numeroase premii, printre care si Book Award, la categoria „Packaging Design”, in cadrul festivalului britanic de publicitate D&AD Awards 2013, una dintre cele mai titrate competitii de publicitate si design.

Jidvei Mysterium Riesling de Rhein & Sauvignon Blanc 0.75L

50,00 RON (Reducere 31%)
34,49 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitatile indepartate de orase pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546