Descriere

Tip:Spumant Extra Brut. Volum:750ml. Alc.11.5%vol

Efervescent, rafinat, frematator, vinul spumant este expresia unei libertati aparte si a bucuriei ce se regaseste deopotriva in implinirile mari si in lucrurile simple. Noi recomandam consumul de spumant in orice moment, pentru ca reuseste sa invaluie intr-o emotie vie ocaziile speciale, festive, dar si sa fie insotitorul desavarsit al clipelor petrecute in voie.

De peste 60 de ani, la Jidvei producem vinuri spumante dupa metoda traditionala - champenoise. Acestea sunt fermentate, limpezite si livrate in aceeasi sticla cu cea in care are loc a doua fermentare, ceea ce le confera perlajul caracteristic. Toate operatiunile necesare obtinerii vinului spumant Jidvei – tirajare, fermentare, remuage, degorjare – se realizeaza manual, ajutandu-l, astfel, sa se remarce prin finete, prospetime si naturalete.

Prospetimea si finetea, amplificate de perlarea delicata si persistenta, se datoreaza soiurilor clasice pentru un vin spumant, Chardonnay si Pinot Noir, carora li se adauga o nota distincta provenita din soiuri specifice podgoriei, precum Feteasca Regala sau Riesling.

O seara memorabila incepe cu un pahar cu vin spumant Jidvei, din care se ridica discret arome de paine coapta si flori albe si citrice.

Jidvei Spumant Extra Brut

43,99 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitatile indepartate de orase pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546