Descriere

Gama Tezaur. Tip:Alb sec. Volum:750ml. Alc:12.5%vol

Un vin sec, fin, care aduna elegant aromele exotice ale Muscat-ului cu prospetimea cuceritoare a unei autentice Feteasca Regala. Un cupaj atragator, cu placute nuante de flori de salcam, o armonie generoasa care merita savurata pe indelete.

In cramele Jidvei, experienta se impleteste cu dorinta de a inova, punandu-si puternic amprenta asupra calitatii vinurilor. Parte a mostenirii pe care Jidvei o lasa poporului roman si, totodata, punct de referinta in cupajele din soiuri alese, gama Tezaur cuprinde vinuri seci si unele dintre primele cupaje realizate in tara noastra.

Pionieri in arta armonizarii vinului, specialistii nostri au creat primele cupaje de Feteasca Regala cu Sauvignon Blanc si Feteasca Regala cu Muscat Ottonel din Romania, deschizand apetitul iubitorilor de vin pentru gusturi fine si exotice deopotriva. Acestor cupaje remarcabile li se alatura vinuri din soiuri pure, specifice podgoriei, Sauvignon Blanc si Riesling, la producerea carora se folosesc struguri atent selectionati, culesi manual doar din plantatiile de vita cu un inalt grad de calitate.

Eleganta si complexitatea vinurilor Tezaur bucura gusturile oricarui cunoscator prin aromele fructate si catifelate ale cupajului de Sauvignon Blanc si Feteasca Regala sau prin mixul fin de arome exotice al Muscat Ottonel-ului si cele autentice de Feteasca Regala. Deloc intamplator, in identitatea vizuala a gamei Tezaur a fost integrat un element ce atesta legatura ritualica a Tarnavelor cu vinul: dragonul cu cap de femeie, struguri la urechi si coada din vrejuri de vita, care se regaseste pe clopotul bisericii sasesti din Balcaciu ce dateaza din secolul al XVI-lea.

Jidvei Tezaur Muscat Ottonel & Feteasca Regala

30,00 RON
Pretul include TVA 19%; Livrare in 3-5 zile.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546