Descriere

Gama Tezaur. Tip:Alb sec. Volum:750ml. Alcool:12.5%vol

Vin sec, onctuos, catifelat, o imbinare in care Feteasca Regala, cu transparentele-i invioratoare, completeaza fructozitatea seducatoare a Sauvignon-ului. Un cupaj remarcabil elegant si complex, o adevarata bucurie pentru orice cunoscator.

In cramele Jidvei, experienta se impleteste cu dorinta de a inova, punandu-si puternic amprenta asupra calitatii vinurilor. Parte a mostenirii pe care Jidvei o lasa poporului roman si, totodata, punct de referinta in cupajele din soiuri alese, gama Tezaur cuprinde vinuri seci si unele dintre primele cupaje realizate in tara noastra.

Pionieri in arta armonizarii vinului, specialistii nostri au creat primele cupaje de Feteasca Regala cu Sauvignon Blanc si Feteasca Regala cu Muscat Ottonel din Romania, deschizand apetitul iubitorilor de vin pentru gusturi fine si exotice deopotriva. Acestor cupaje remarcabile li se alatura vinuri din soiuri pure, specifice podgoriei, Sauvignon Blanc si Riesling, la producerea carora se folosesc struguri atent selectionati, culesi manual doar din plantatiile de vita cu un inalt grad de calitate.

Eleganta si complexitatea vinurilor Tezaur bucura gusturile oricarui cunoscator prin aromele fructate si catifelate ale cupajului de Sauvignon Blanc si Feteasca Regala sau prin mixul fin de arome exotice al Muscat Ottonel-ului si cele autentice de Feteasca Regala. Deloc intamplator, in identitatea vizuala a gamei Tezaur a fost integrat un element ce atesta legatura ritualica a Tarnavelor cu vinul: dragonul cu cap de femeie, struguri la urechi si coada din vrejuri de vita, care se regaseste pe clopotul bisericii sasesti din Balcaciu ce dateaza din secolul al XVI-lea.

Jidvei Tezaur Sauvignon Blanc & Feteasca Regala 0.75L

31,00 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546