14%

Luc Belaire Fantome Gold 3L

Luc Belaire
1.119,19 RON (TVA inclus) 1.309,00 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Luc Belaire
Disponibil in stoc

Descriere

Luc Belaire Gold este un cuvée elegant, creat în inima Burgundiei, dintr-un amestec de struguri Chardonnay și Pinot Noir. Belaire Gold este pur și simplu uimitor, în interior și în exterior.
În Burgundia, vinificația a modelat terenul și cultura pentru mai mult de 2000 de ani. Istoria mândră a Burgundiei - în special în producerea incredibilului Chardonnay și Pinot Noir, cele două struguri care cuprind aproape toate vinurile regiunii - este inspirația din spatele amestecului nostru de aur.

Am fost inspirați de istoria vinificației din Franța, pentru a include o doză de trestie de zahăr organic, aducând structura și lungimea vinului și recreând un stil popular în Annees folles - renașterea culturală a Franței din anii 1920.

Prin ediţia Fantome, Luc Belaire Gold Brut aduce un plus de eleganţă degustării cu eticheta luminoasă care străluceasceste în întuneric.

Detalii

Categorii
Greutate
6
Brand
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Chardonnay, Pinot Noir
Tara de Origine
Franta
Temperatura optima de consum
6-9°C
Concentratie Alcoolica
12.5%
Cantitate
3L

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse similare