9%

Luc Belaire Fantome Gold 6L

Luc Belaire
3.140,41 RON (TVA inclus) 3.451,00 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Luc Belaire
Disponibil in stoc

Descriere

Luc Belaire Gold este un cuvée elegant, creat în inima Burgundiei, dintr-un amestec de struguri Chardonnay și Pinot Noir. Belaire Gold este pur și simplu uimitor, în interior și în exterior.
În Burgundia, vinificația a modelat terenul și cultura pentru mai mult de 2000 de ani. Istoria mândră a Burgundiei - în special în producerea incredibilului Chardonnay și Pinot Noir, cele două struguri care cuprind aproape toate vinurile regiunii - este inspirația din spatele amestecului nostru de aur.

Am fost inspirați de istoria vinificației din Franța, pentru a include o doză de trestie de zahăr organic, aducând structura și lungimea vinului și recreând un stil popular în Annees folles - renașterea culturală a Franței din anii 1920.

Prin ediţia Fantome, Luc Belaire Gold Brut aduce un plus de eleganţă degustării cu eticheta luminoasă care străluceasceste în întuneric.

Detalii

Categorii
Greutate
12
Brand
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Chardonnay, Pinot Noir
Tara de Origine
Franta
Temperatura optima de consum
6-9°C
Concentratie Alcoolica
12.5%
Cantitate
6L

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse similare