Descriere

Tip:Alb Demidulce. Volum:20L
BAG-IN-BOX-ul este alcătuit după cum arată şi denumirea din două elemente: bag = pungă şi box = cutie,pungă în cutie. Punga este alcătuită din mai multe straturi din material special pentru alimente şi dispune de un robinet cu sigiliul
Cutia este fabricată din carton şi are rolul de a proteja punga în timpul depozitării, manipulării şi a transportului. Motivele pentru care din ce în ce mai mulţi producători de vinuri, printre care şi firma noastră, au apelat la acest tip de ambalare a vinurilor au fost avantajele pe care le oferă acest tip de ambalare faţă de cele tradiţionale. Dintre avantaje menţionăm faptul că vinul îmbuteliat în bag-in-box se află într-un mediu aseptic, conservarea acestuia se face pe toată perioada păstrării în ambalaj fără a exista pericolul deprecierii sau schimbării calităţii.
Îmbutelierea vinului la bag-in-box se realizează în vid, utilajul de îmbutelierea este prevăzut cu o instalaţie de impregnare cu gaz inert azot sau dioxid de carbon ce ajută la conservarea vinului. Firma noastră utilizează bag-in-box-uri de 10 şi 20 l pentru vinurile cu indicaţie geografică. Am ales această modalitate de ambalare ca o variantă mai sigură şi mai ieftină pentru cei care achiziţionează vinuri vrac pentru diverse evenimente nunţi, botezuri, petreceri private şi pentru restaurante care vând vin la pahar.

Macin Vin de Masa Alb Demidulce Bag In Box 20L

146,00 RON
Pretul include TVA 19%; Livrare in 3-5 zile.
Disponibil in stoc