22%

Maker's Mark Handmade Kentucky Straight Burbon Whisky Cutie 2 Pahare 0.7L

Maker's Mark Distillery
136,98 RON (TVA inclus) 175,61 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Maker's Mark Distillery
Disponibil cu precomanda

Descriere

De la ingredientele selectate manual până la procesul nostru meticulos, ineficient față de modul în care îmbuteliezăm și vindem bourbonul nostru, Maker's Mark întotdeauna a mers împotriva cerealelor. Adevărul este că nu am avea alt fel.

Maker's Mark a schimbat modul în care ne gândim la bourbon, totul pentru că un singur om a schimbat modul în care s-a gândit să-l facă. Bill Samuels, Sr., dorea pur și simplu un whisky pe care să-l bucure să bea. Niciodată amar sau ascuțit, Maker's Mark® este realizat cu grâu de iarnă moale roșu, în loc de secară obișnuită, pentru un bourbon unic, cu aromă completă, ușor de băut. Pentru a asigura consistența, rotim fiecare butoi cu mâna și îmbătrânim bourbonul după gust, nu timp. Fiecare sticlă de Maker's® este încă scufundată manual în ceara noastră roșie semnată la distileria noastră din Loretto, Ky., La fel cum și-ar fi dorit Bill, Sr.

Detalii

Categorii
Greutate
2
Tip
Bourbon Whiskey
Culoare
Ambră
Tara de Origine
America
Regiune
Kentucky
Concentratie Alcoolica
45%
Cantitate
0.7L
Bax
6 Sticle
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review