Marjan Simcic Merlot Cru Selection 2017 0.75 L

Marjan Simcic
215,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Curier Sameday / Easy Box / Ridicare din magazin.
Marjan Simcic
Disponibil in stoc

Descriere

Ceva nou pentru toți iubitorii de merlot: podgorii vechi alese, fructe superbe, arome minunate, eleganță de invidiat, extrem de precizie

Acest vin excelent poate fi combinat cu preparate din bucătăria modernă, precum și cu cele tradiționale. Serviți-l cu o mare varietate de feluri de mâncare din carne - căprioară și toate tipurile de carne roșie. De asemenea, se potrivește de minune cu brânza matură, ușor condimentată, din lapte de oaie.

Chiar și astăzi vinul prezintă o mare varietate de mirosuri și o structură elegantă a corpului său. Odată cu maturarea în sticlă, vinul va crește doar pe moliciune și eleganță. Prin urmare, îl putem lăsa să îmbătrânească cincisprezece ani sau mai mult.

Vinurile Cru Selection sunt complexe, produse cu cei mai buni struguri selectați din podgorii mai vechi, unde creșterea viței de vie s-a oprit cu ani în urmă. Vița de vie a fost cultivată astfel încât sistemul său radicular să crească mai adânc, într-un sol sărac cu componente organice, extrage doar componentele minerale care garantează o calitate înaltă constantă a strugurilor. Strugurii sunt culesi manual in mod selectiv cand sunt complet maturati.
Producție precisă (contacte lungi cu pielea, presiune moale de lungă durată, doar cea mai mare decantare, fermentație spontană în butoaie de lemn de 3.000 și 4.000 de litri, fermentația malolactică și perioadele variate de maturare în butoaie de lemn de diferite dimensiuni dau vinurilor un caracter unic. Vinurile de selecție Cru sunt bogate in culoare, intense si elegante.Toate aceste vinuri nefiltrate sunt extrem de persistente si exprima nota minerala caracteristica.Doar cele mai bune vinuri din cele mai bune recolte sunt imbuteliate ca vinuri Cru Selection.Ele sunt lansate pe piata abia dupa 4 ani de maturare.

Detalii

Categorii
Greutate
1.3 kg
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Merlot
Tara de Origine
Slovenia
Temperatura optima de consum
18-20⁰C
Concentratie Alcoolica
14%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review