Marques de Caceres Gaudium Gran Vino 2018 0.75L

Marques de Caceres
296,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Curier Sameday / Easy Box / Ridicare din magazin.
Marques de Caceres
Disponibil in stoc

Descriere

Vinificat,realizat numai in vintage excelent. Cupaj:95% Tempranillo,5% Graciano. Suprafata viei are un total de 11,7 hectare distribuite pe 6 zone selectate in Rioja Alta Cenicero,San Vicente de la Sonsierra si Rioja Alavesa Lanciego Editie limitata:27.400 sticle din 122 de butoaie noi de stejar francez. Oenologi: Fernando Gómez, Fernando Costa, Emilio Gonzalez & Manuel Iribarnegaray. Parcele mici plantate cu vii vechi de 70 de ani in medie, inclusiv o parcela de 1,5 ha de vita de vie pre-phylloxera cu varsta de 120 de ani ani plus. Randamente scazute, de obicei in jur de 18 HL / ha. Aceste parcele sunt raspandite la diferite altitudini de 400-650 de metri deasupra nivelului marii in Rioja Alta, iar podgoria noastra aleasa in Lanciego Rioja Alavesa este situata la 600m in mijlocul teraselor cu trepte situate intre 380 si 700m care definesc un peisaj unic.Solul in Rioja Alta, in special argila si calcar Cenicero si aluvionar pietris San Vicente de la Sonsierra. In Lanciego, Rioja Alavesa, terasele sunt pe pamant argilos, calcar si aluvionar. Terenul este foarte abrupt, cu crapaturi rezervate exclusiv pentru cultivarea viilor.
Clima atlantica cu anotimpuri marcate. Caracteristici:strugurii culesi 100% manual in cutii de 15kg, parcel pe parcel. Strugurii sunt depozitati in frigidere la 5-6 °C timp de 2 zile, astfel incat fermentatia sa inceapa incet si sa obtina o concentratie mai mare fara nici un risc de oxidare. Strugurii parcurg doua procese de selectie,in primul rand o masa manuala de selectie urmata de o a doua tabela de selectie utilizand vibratii. Vinificatia,fermentarea alcoolica de 10-12 zile cu struguri intregi in recipiente mici, din otel inoxidabil si drojdie indigena, la o temperatura maxima de 28 ° C. Macerare prelungita pana la 30 de zile. Fermentatie malolactica in butoaie de stejar francez, noi, la rece, cu amestecare de doua ori pe saptamana, pentru a obtine un echilibru perfect de stejar si fructe. Dupa 3 luni, vinurile sunt imbatranite in baril timp de 15 luni.TOTAL TIME IN BARREL18-20 luni in fag stejar nou.Invechire in sticla 2 ani minimum inainte de eliberare.Culoarea negru. Complexul nas care se combina intr-o simfonie singularitatile celor 6 mici parcele de vita de vie pentru a dezvalui note balsamice bogate, cirese negre si senzatii de prajituri rafinate. Vinificatia artisanala rezulta in taninuri netede care integreaza arome de fructe salbatice, cafea si ciocolata neagra. Clasa sa excelenta vine in gura cu o buna structura si eleganta deosebita.Servire la 15ºC. ABV: 14,5% .la vanzare pe June 2018

Detalii

Categorii
Greutate
1.4 kg
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Graciano, Tempranillo
Tara de Origine
Spania
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
13.5%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review