Descriere

Mini foarfeca marca Veritable, te ajuta in recoltarea, taierea si cizelarea cu usurinta si precizie a ierburilor aromatice, ajutandu-te atunci cand vrei sa te bucuri de aromele ce cresc in Jardinierele tale “SMART Garden” .

Mini foarfeca isi are originea in foarfeca de gradina traditional japoneza. Lamele fabricate din otel-carbon, confera o taiere precisa si curata a plantelor.

Produsul este extrem de usor si incape intr-o singura mana, putand fi utilizata prin simpla apasare cu degetul ce va actiona asupra arcului din dotare. Astfel mini-foarfeca este mult mai usor de utilizat decat un alt tip de foarfeca sau traditionala foarfeca de gradinarit.

Cu ajutorul acestei mini-foarfece veti intretine Jardinierele marca Veritable, prin curatarea lor de frunzele moarte sau florile ofilite, recoltati fructele si taiati plantele aromatice extrem de usor. Produsul poate fi utilizat atat in gradina din afara casei, cat si in cea din interiorul casei.

Curatarea periodica a plantelor incurajeaza dezvoltarea plantelor si asigura cresterea bogata a plantelor.

Utilizare:

Clatiti produsul inainte de prima utilizare. Curatati-l cu apa si detergent si uscati produsul imediat. Daca nu il utilizati, depozitati produsul in ambalajul original pentru a proteja lamele.


Lungime: 10,4 cm;
Avertisment: Nu lasati produsul la indemana copiilor;
Compatibilitate: Atat la gradinile exterioare, cat si cele interioare;
Materiale: lamele sunt din otel-carbon si manerele sunt din plastic.

Mini-foarfeca 10,4 cm - Veritable

45,00 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Cod produs - SKU: AACCSNIP0074B
Dimensiuni (cm): 10,4
Material: Otel-carbon
Gama: Accesorii Veritable
Brand: Veritable