NOU

Mionetto Cartizze DOCG Dry Luxury Collection 0.75L

Mionetto
119,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / EasyBox / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Mionetto
Disponibil in stoc

Produse din aceiasi categorie

Descriere

Vin spumant cu reflexe aurii strălucitoare, brăzdat de un perlaj fin și persistent. Somptuos și complex în aromele sale îmbietoare care amintesc de măr, pere, note de citrice și migdale glazurate, gustul este proaspăt, armonios și elegant.

O estetică sinuoasă, cu o personalitate învăluitoare și oblicitatea ca semn distinctiv se îmbină cu excelența calitativă a experienței vinificatoare a lui Mionetto. Un unicum exclusivist cu un stil italian inconfundabil. Inovatoare si rafinata, si in alegerea materialelor si in forma eleganta si sinuoasa a sticlei, Luxury Collection pune in valoare personalitatea rafinata a celor mai prestigioase bule.

Fondată în 1887 de Francesco Mionetto în micul oraș Valdobbiadene, Mionetto are o reputație consolidată pentru calitate, tradiție și inovație. În inima regiunii Prosecco, produce vinuri excepționale cu apreciere națională și internațională.

ZONĂ VITICOLĂ: Dealurile din faimoasa și limitată zonă Cartizze, în inima zonei Prosecco Superiore DOCG Valdobbiadene. O porțiune de teritoriu deosebit de fericită ca poziție, sol și microclimat, unde strugurii Glera ating cea mai înaltă expresie calitativă.

STRUGURI: Glera DOCG Cartizze

VINIFICARE: Vinificarea atentă în alb cu presare moale a strugurilor și procesul de spumant conform metodei Charmat exprimă cel mai bine toate caracteristicile tipice Cartizze DOCG dry.

ACIDITAT TOTAL:5,5 - 6,7 g/l

ZAHARURI:20 - 26 g/l

CARACTERISTICI ORGANOLEPTICE: Vin spumant cu reflexe aurii strălucitoare, brăzdat de un perlaj fin și persistent. Somptuos și complex în aromele salt îmbietoare care amintesc de măr, pears, notes de citrice și migdale glazurate, gustul este proaspăt, armonios și elegant.

ASOCIATII GASTRONOMICE: Potrivit pentru ocazii speciale, este un acompaniament excelent pentru deserturi și produse de patiserie mici, shortbreads, plăcinte și salate de fructe. De asemenea, acest lucru este în combinație cu crucecee și răfinate pe bază de pește.

Detalii

Categorii
Greutate
1.4 kg
Brand
Treapta de Calitate
DOCG
Tip
Prosecco, Sec
Culoare
Alb
Soi
Glera
Tara de Origine
Italia
Regiune
Cartizze
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
11%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review