Descriere

O culoare evocatoare de floare de piersic roz anunță un buchet fructat cu note evidente de fructe roșii mici și grapefruit. Maturarea prelungită a drojdiilor îi conferă arome de miere și cruste de pâine.Un vin spumant versatil, perfect pentru întreaga masă, excelent de la aperitive la finger food și până la un prânz în stil italian, în special pe bază de crustacee, crustacee și fructe de mare crude. De asemenea, ideal cu risottos cu fructe de mare.

Vin spumant extra uscat Millesimato cu o sugestivă culoare roz de floare de piersic. Buchet fructat cu note de fructe roșii mici și grapefruit, precum și note de miere și crustă de pâine.

O atracție sinuoasă cu o personalitate fermecătoare și trăsătura distinctivă a oblicității se combină cu calitatea excelenței care este rezultatul experienței vitivinicole a lui Mionetto. Un „unicum” exclusivist cu un stil italian inconfundabil. Inovatoare și rafinată, de asemenea, în alegerea materialelor și în forma elegantă și sinuoasă a sticlei, Luxury Collection exaltă personalitatea căutată a celui mai prestigios perlaj al acestei podgorii istorice.

Mionetto Prosecco Rose DOC Millesimato Luxury Collection 0.75L

54,91 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx România, Livrare în 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare în 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori / Pentru cantități mari putem acorda reducere suplimentara.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Treapta de Calitate: DOC
Tip: Brut, Prosecco
Culoare: Rose
Soi: Glera, Pinot Noir
Tara de Origine: Italia
Regiune: Treviso, Valdobbiadene
Temperatura optima de consum: 6-8°C
Concentratie Alcoolica: 11%
Cantitate: 0.75L
Bax: 6 Sticle