35%

Monkey Shoulder Blended Malt Whisky 0.7L

Kininvie Distillery
129,88 RON (TVA inclus) 199,96 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Kininvie Distillery
Disponibil in stoc

Descriere

100% Facut pentru amestec
Monkey Shoulder a fost creat inițial pentru a face cocktailuri de whisky perfecte și de atunci a intrat în amestec.
Obțineți un miros încântător de portocală, vanilie, miere și stejar condimentat înainte de a gusta vanilie moale, cu note picante, în timp ce vă bucurați de o înghițitură obraznică. Niciodată unul care să stea liniștit la o petrecere, caracterul fin, malt și fructat este suficient de îndrăzneț pentru a ieși în evidență într-o băutură, dar suficient de echilibrat pentru a nu-l prelua.

Bogăția și vitalitatea se combină cu aromele fructate și cu note de vanilie, făcându-l perfect pentru amestecare

Amestecul original de whisky single malt, făcut pentru amestecare

Monkey Shoulder Original a fost creat pentru a face cocktailuri de whisky perfecte și de atunci a fost făcut pentru amestecare.

Este un amestec de whisky-uri de malț din regiunea Speyside Highland din Scoția. Whisky-urile sunt selectate în loturi mici, apoi căsătorite împreună pentru a obține în mod constant aroma caracteristică a Monkey Shoulder, în fiecare sticlă.

Pune-ți nasul în pahar și vei simți mirosul de portocale, vanilie, miere și stejar condimentat. Luați o înghițitură și veți gusta vanilie moale, cu note picante

Acel caracter fin, malt și fructat este suficient de îndrăzneț pentru a ieși în evidență într-o băutură și suficient de echilibrat pentru a nu-l copleși.

Detalii

Categorii
Greutate
1.3 kg
Tip
Blended Whisky
Culoare
Auriu
Tara de Origine
Scotia
Regiune
Speyside
Concentratie Alcoolica
40%
Cantitate
0.7L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review