Descriere

Mosia de la Tohani Special Reserve Cabernet Sauvignon este rubiniu intens si structurat. Olfactul fructat si mineral aminteste de fructe rosii coapte și zemoase, invaluite pe alocuri de o floralitate tomnatica. Ciresele negre, visine si dulceata de afine. Se completeaza cu izuri condimentate de piper verde si scortisoara. In gura este sec si bine definit. Atrage atentia prin suculenta si moliciune. Fructe rosii supra coapte ce se dezvolta progresiv, dezvaluind un caracter duios si elegant. Condimentele, atat de tipice soiului, raman pregnante intr-un postgust prelung.

Via este, poate, una dintre cele mai puternice reprezentari ale vietii. Palpitand de forta creatoare, armonizandu-se cu ciclurile vii ale naturii, aratandu-ne, an de an, ce inseamna nasterea, cresterea, rodul, sensul, via a fost dintotdeauna maestrul necuvantator al oamenilor de la Tohani. I-am dedicat un vin special, pentru care am ales o transpunere artistica a simbolului universal a devenirii si evoluției, intr-o compoziție de autor

Mosia de la Tohani Special Reserve Cabernet Sauvignon 0.75L

24,99 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitatile indepartate de orase pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Treapta de Calitate: DOC-CMD
Tip: Sec
Culoare: Alb
Soi: Cabernet Sauvignon
Tara de Origine: Romania
Regiune: Dealu Mare
Temperatura optima de consum: 16-18⁰C
Concentratie Alcoolica: 14.4%
Cantitate: 0.75L
Bax: 6 Sticle