Descriere
Perioada de maturare a acestor vinuri în budane de stejar variază de la șase luni până la câțiva ani. Vinuri de excepție, ca rezultat al maturării lor în buturi de stejar, acumulează o gamă largă de nuanțe gustative. Îmbutelierea se face înainte de comercializare.
Buteliile au un design excelent. Vinurile albe se recomandă a fi servite răcite la temperatura de +10ºC…+12ºC, cele roșii – la temperatura camerei (+16ºC…+18ºC).
Negre de Mileștii Mici 2011 este un vin sec roșu, produs prin cupajarea soiurilor Cabernet-Sauvignon, Merlot și Pinot Franc. Un vin exclusiv, creat cu dragoste și pasiune, care încântă cu minunata culoare rubinie-închisă și cu abordarea elogantă. Buchetul este o adevărată explozie de arome - sugestii de coacăze negre, fructe de pădure, ciocolată neagră și condimente de vanilie. Gustul de catifea îl face un vin nobil și un partener al gustărilor delicate din carne roșie, miel în sos, fripturi și cârnăciori.


Fotografia are caracter informativ.
Produsul poate prezenta mici diferente aduse de catre producator fara preaviz, precum anul de provenienta sau volumul de alcool.
Detalii produs
Produse similare



















