18%

Opihr Oriental Spiced Gin

121,50 RON (TVA inclus) 149,50 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc

Descriere

Tip:Gin

Vol:700ml

Alc:42.5%vol

Opihr Oriental Spiced Gin este London Dry Gin cu un stil unic creat de Master Distiller la G&J Distillers, cei mai vechi distileri de gin din lume, folosind plante aromatice exotice, ierburi si mirodenii. Opihr este ginul super premium care inregistreaza cea mai mare crestere in vanzari la nivel mondial*

Drumul Matasii cunoscut si ca drumul antic al mirodeniilor

Mostenirea ginului oriental condimentat Opihr este adanc legatade Drumul antic al Mirodeniilor. Comerciantii calatoreau mii de kilometri pe aceasta ruta, facand comert cu mirodenii exotice si plante aromatice aduse din taramuri indepartate. Plantele aromatice si mirodeniile alese cu maiestrie pentru a crea ginul Opihr inglobeaza intensitatea exotica a orientului impreuna cu boabe picante de piper cubeba din Indonezia, piper negru din India si coriandru din Maroc.

Numele

Opihr – pronuntat {O-pir}. Opihr este o zona legendara faimoasa prin bogatia ei ce a prosperat in timpul domniei Regelui Solomon. Regele primea des aur, argint si mirodenii din Opihr, regiune despre care se crede ca se afla de-a lungul Drumului Antic al Mirodeniilor, desi locul exact ramane un mister.

Distilarea

Plantele aromatice ce se regasesc in ginul Opihr ajung la destinatia lor finala, la cea mai veche distilerie de gin din Anglia, unde ginul de calitate este distilat in mod traditional folosind aceeasi metoda de London Dry Gin inca din anul 1761. Acolo, Master Distillerul infuzeaza plantele aromatice in distilatul de calitate exceptionala in alambice de cupru, folosind traditia de peste 250 de ani pentru a crea un gin cu mirodenii unic.

Detalii

Categorii
Gin
Greutate
1.3

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review