Descriere

Sfintii Petru si Pavel este un cupaj de Cabernet Sauvignon si Merlot, care dezvolta indraznet note de condimente, prune uscate, ciocolata si accente fructe de padure, condiment, vanilie si unt. Dens si catifelat, cu taninuri placute si elegante, vinul are o structura prietenoasa dar si o profunzime ce te adanceste pana la senzatia de condiment si lemn. Structura lui indica faptul ca vinul are un bun potential de evolutie si de invechire.

Intru tot laudatii Sfinti Apostoli Petru si Pavel sunt deseori numiti cei dintai pe scaun sezatori si propovaduitori ai Evangheliei lui Hristos.
Simon, fratele Sfantului Andrei, era un pescar sarac din Betsaida, botezat Petru in apa Iordanului de Sfantul Ioan. Pe cand Ioan era in temnita, Isus i-a chemat pe Andrei si pe Petru la El, iar cei doi L-au urmat. Dupa Inaltare, Petru a propovaduit Evanghelia in Iudeea, Antiohia, Pont, Galitia, Cappadocia, Asia si Bitinia. La Roma l-a biruit, prin minunile lui, pe Simon Vrajitorul (Magul), starnind furia lui Nero, care a poruncit ca Petru sa fie rastignit.

Vinurile din gama Cupola Sanctis sunt creatii de autor, semnate de Liviu Grigorica si Veronica Gheorghiu, imbuteliate in serii mici. Fiecare sticla in parte are o eticheta speciala care reprezinta unul din cei unsprezece sfinti ortodocsi ai gamei, iar a 12-a sticla evoca Buna Vestire sub denumrea de Vestitor, o creatie autentica de Ciprian Paleologu.

O gama cu vinuri perfecte pentru a fi oferite in dar la ocazii speciale.Are o culoare rubiniu intens un miros de visine, prune uscate, ciocolata si un gust prietenos, suplu, fara asperitati. Asociere:Porc in caramel

Oprisor Cupola Sanctis Sfintii Petru si Pavel 0.75L

47,60 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Treapta de Calitate: DOC-CMD
Tip: Sec
Culoare: Rosu
Soi: Cabernet Sauvignon, Merlot
Tara de Origine: Romania
Regiune: Mehedinti
Temperatura optima de consum: 16-18⁰C
Concentratie Alcoolica: 14%
Cantitate: 0.75L
Bax: 6 Sticle