Ornus dell’Ornellaia 2015 375ml

Ornellaia
330,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Ornellaia
Disponibil in stoc

Descriere

VINIFICARE:Strugurii fiecarei parcele sunt presati si fermentati individual. Fermentare in "barriques" noi la maxim 22°C. La atingerea nivelului de zahar si alcool dorit, fermentarea este oprita (fara fermentare malolactica). Maturarea inca 12 luni, urmata de asamblare si imbuteliere. Invechire in sticla 12 luni inainte de lansare.

Ornus dell'Ornellaia este un late harvest obtinut din strugurii Petit Manseng, o productie extrem de limitata.  Unii ani intrunesc conditiile perfecte pentru productia exclusiva a podgoriei "Palmetta" a acestui vin pentru desert. Numele Ornus dell'Ornellaia are ca inspiratie denumirea din latina  "Fraxinus ornus", numele latin pentru frasin (mojdrean), acelasi copac care a inspirat si numele Ornellaia. Frasinul, (orniello in italiana) este tipic pentru zona de coasta mediteraneana, seva sa pretioasa a fost folosita inca din timpurile biblice ca un indulcitor reprezentand astfel inspiratia perfecta pentru Ornus.

Detalii

Categorii
Greutate
1
Brand
Treapta de Calitate
IGT
Tip
Dulce
Culoare
Alb
Cupaj
petit manseng
Tara de Origine
Italia
Regiune
Toscana
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
13.5%
Cantitate
0.375L

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review