Descriere

Fabricata in judetul Satu Mare, palinca Dom’ Profesor este un produs super premium din ingrediente 100% naturale, o bautura obtinuta prin fermentarea unui amestec de mai multe soiuri de prune, care trec printr-un proces de dubla distilare.

In conditiile in care businessul BDG Import este axat pe distributia unor branduri de bauturi alcoolice de import cu renume international precum Jack Daniel’s, Finlandia, Martini, Jagermeister sau Metaxa, compania a ales sa isi creeze propriul brand pe segmentul bauturilor spirtoase romanesti pentru a satisface cererea consumatorilor moderni pentru astfel de bauturi.

„Exista un trend, in crestere, de consumatori care cauta produse traditionale, de tara, a caror credibilitate si atractivitate vine si din imaginea lor curata, minimalista. Ambalajele traditionale greoaie, cu motive populare in exces si cu mult auriu, nu se incadreaza in stilul de viata al acestui tip de consumator, caruia ii lipsea un astfel de produs cu o imagine moderna”, a declarat, pentru Trends HRB, Daniel Dobrita, Sales&Marketing Manager-ul BDG Import.

Un alt motiv pentru care compania a intrat pe acest segment a fost si necesitatea unui produs cheie pentru barmanii mixologi din industria horeca, care doresc sa creeze cocktailuri cu o identitate nationala.

Palinca Prune Dom Profesor Bruna

174,00 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546