Descriere

Comanda minima 150 Lei la produsele Mosi Iosif pentru posibilitatea ambalarii izolate termic.

​​Preparat de casă cu 100% ingrediente naturale. Pastrama de vita crud-uscata este preparata cu suflet dupa o reteta armeneasca, de-ti lasa gura apa! Aceasta contine doar ingrediente de calitate – carne de vita si condimente.

Este suficient sa o incerci o data!

Pastrama de vita armeneasca

Aceasta pastrama de vita crud-uscata este un preparat de casa cu ingrediente 100% naturale, oferindu-i un gust desavarsit, pentru toate poftele. Secretul nostru consta intr-o reteta armeneasca, in care preparatul de baza si materia prima este carnea de vita.

Preparare pastrama de vita crud-uscata

Materia prima este de origine romaneasca, pentru ca ne place sa oferim doar ce este mai bun. Pastrama de vita dupa reteta armeneasca este marinata intr-un bait ce contine doar:

Sare; Apa; Schinduf; Piper rosu si negru; Chimion; Boia dulce si iute; Usturoi.

Odata pornit acest proces, pastrama de vita armeneasca se va lasa la maturat timp de 46 zile, transformandu-se intr-un preparat crud-uscat irezistibil. Mandria noastra este ca produsul este irezistibil pentru toate varstele, chiar si pentru copii!

Datorita acestui conservant din 100% ingrediente naturale, preparatul va avea o valabilitate de 90 de zile, ambalat in vid.

74.6% dintre cumparatorii nostri prefera maturarea indelungata, si in special pastrama de vita crud-uscata. Pe de alta parte, cei cu gusturi mai delicate au gasit in pastrama din piept de rata un balans nemaiintalnit, datorita coacerii in afumatoare cu lemn de esenta tare.

Recomandare de servire

Recomandăm a se servi în felii foarte subtiri, ca atare, sau in preparate pentru micul dejun, cum ar fi omleta sau sandvis.

Sandvisul cu pastrama de vita facuta în casa este ceea ce ne leaga pe noi Romanii de fratii nostri de peste hotare. Aflam de la Eisberg ca pastrama pe care o iubesc New-Yorkezii are origini Romanesti.

Este vorba despre un anumit tip de pastrama, devenit ingredientul principal din sandvisul-simbol orașului New York inca din 1887. Legenda spune ca Volk, creatorul, ar fi primit reteta de pastrama de vita crud-uscata de la un emigrant Roman. Aceasta ar fi fost oferita in schimbul pastrarii unor bagaje.

Asadar, pastrama de vita este iubita in nenumarate locuri, dar noi o facem irezistibila, cu 100% ingrediente naturale!

Pastrama de Vita feliata Crud Uscata 100g

13,00 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx România / Curier FedEx Europa / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546, Luni-Vuneri 9:00-18:00