14%

Perrier Jouet Belle Epoque 0.75L

Perrier Jouet
595,40 RON (TVA inclus) 692,35 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Curier Sameday / Easy Box / Ridicare din magazin.
Perrier Jouet
Disponibil in stoc

Descriere

Șampania Perrier-Jouët Belle Epoque este o icoană a Casei, cuveta originală Belle Epoque care apare împodobită cu spray-ul legendar de anemonele albe japoneze create de Emile Gallé în 1902. Produs doar în anii în care, după judecata Maestrului Pivniței Hervé Deschamps , anotimpurile s-au aliniat perfect, este o demonstrație captivantă, nu numai a artei amestecului, ci și a calității excepționale a podgoriei Perrier-Jouët. Mărturind raritatea acestei cuvée, până în prezent au fost produse mai puțin de 30 de recolte de șampanie Perrier-Jouët Belle Epoque.

În timp ce fiecare epocă de Perrier-Jouët Belle Epoque exprimă în mod natural caracteristicile anului său particular, personalitatea acestei cuvée iconice este clar definită: delicatețe, armonie și eleganță se combină pentru a captiva simțurile, cu culoarea aurie strălucitoare și strălucirea subtilă, un preludiu primitor la nuanțe bogate de flori albe și fructe cu carne albă, rotunjite de delicioase note de miere. Un finisaj lung și expansiv mărturisește calitatea rară a acestei șampane excepționale.

Detalii

Categorii
Greutate
1.3
Treapta de Calitate
DOCG
Tip
Brut, Sampanie
Culoare
Alb
Soi
Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Tara de Origine
Romania
Regiune
Champagne
Temperatura optima de consum
10-12⁰C
Concentratie Alcoolica
12.5%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review