Descriere

Comanda minima 150 Lei la produsele Mosi Iosif pentru posibilitatea ambalarii izolate termic.

Stim, arata bine, dar gustul intrece aspectul! Acest piept de curcan marinat este tinut in bait timp de 6 zile si contine doar ingrediente 100% naturale, oferind o aroma delicata, dar cu impact.

Ceea ce il face si mai special este ca e un piept de curcan copt in afumatoare, diferit de orice altceva veti gasi in comert.

Partea cea mai buna? Nu contine grasimi, iar copiii il adora!

Piept de curcan copt in afumatoare

Fiind un produs special si rar intalnit, acest piept de curcan marinat este sanatos, 100% natural, si de o mie de ori mai gustos decat oricare altul.

Singurul mezel de acest tip care ar putea concura este Pastrama din piept de rata, ce poate fi preferat de catre iubitorii carnii acestei pasari

Preparare

Mizam pe ingrediente naturale, de aceea, acest piept de curcan marinat in bait contine numai:

Usturoi;Sare;Chimion;Apa;Boia dulce;Ienibahar;Anason.

Marinarea dureaza 6 zile si poate fi consumat ca atare, fiind un piept de curcan copt in afumatoare, cu un lemn de esenta tare.

Cum se conserva acest piept de curcan copt in afumatoare?

Datorita sarii si condimentelor mai sus mentionate, plus tratamentul termic de 90-120°C, acest piept de curcan copt in afumatoare are un termen de valabilitate de 45 de zile, depozitat intre 0-4°C.

Produsul este feliat si vidat, cu greutatea de 100g.

Pieptul de curcan – mai sanatos decat puiul?

Curcanul este rezistent la chimice, printre multe altele, iar fara o carne de calitate, nu am putea produce un mezel natural atat de delicios, savuros, si iubit de catre toata lumea.

Conform Stirile ProTV – Carnea de curcan mai sanatoasa decat cea de pui, se vorbeste despre hiper-sensibilitatea curcanului la antibiotice si hormoni, excluzand cresterea artificiala.

De aceea, oferim siguranta ca acest piept de curcan marinat este pe cat se poate de sanatos si gustos.

Carnea curcanilor contine acid arachidonic, avand cel mai inalt grad calitativ din natura. Acesta se intalneste doar la unele pasari, pesti oceanici, si in untura de porc.

Acest acid pretios este foarte limitat si este nutrientul principal care intra in lupta cu grasimile rele din corpul nostru. Acest lucru este atestat si de Universitatea Cambridge intr-un studiu, dovedind ca ar trebui sa fie prezent in cel putin 5% din aportul zilnic caloric.


Prin urmare, acest piept de curcan marinat este 100% natural, din carne sanatoasa, si cu o savoare nemaipomenita. Perfect pentru toata familia!

Piept de Curcan Marinat si Copt in Afumatoare Feliat 100g

10,00 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx România / Curier FedEx Europa / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546, Luni-Vuneri 9:00-18:00