Purcari Sapiens Rara Neagra 0.75L

Purcari
58,31 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Purcari
Disponibil in stoc

Descriere

Culoare roșie rubinie, intensă. Arome de prune uscate, mure, scorțișoară. Gust opulent, zburdalnic, o explozie de fructe de pădure
ancorată în aroma vanilată a barrique-ului din stejar bine prăjit. Obţinut din struguri recoltaţi şi selectaţi manual, vinificaţi prin metoda tradiţională. Maturat 9 luni în barrique nou, de stejar francez.

Cea mai inteligentă, dar și controversată creatură. Omul… un ansamblu de contradicții, inspirația acestei game. Vinuri care vor plăcea la nebunie unora, mai puțin altora... dar, cu siguranță nu vor lăsa indiferent pe nimeni.

Omul și natura sunt într-o simbioză și interacțiune continuă. Fiecare fenomen al naturii poate fi asociat trăsăturilor caracterului uman. Uneori calm ca un răsărit de soare, alteori furios ca natura dezlănțuită, Sapiens este creatura perfectă, capabilă să schimbe sensul lucrurilor, să ia decizii, să spere și să construiască un viitor.

Detalii

Greutate
1.4 kg
Brand
Treapta de Calitate
IGP
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Rara Neagra
Tara de Origine
Moldova
Regiune
Purcari
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
12.5%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review