Descriere

Aceasta rasnita de condimente reincarcabila, marca Cuisinart, va permite sa condimentati retetele printr-o simpla apasare de buton. Nu necesita baterii, fiind necesar doar sa rasuciti rasnita pentru a comuta intre sare si piper.

Aceasta rasnita de condimente va arata grozav pe blatul de lucru sau pe masa. Pastrati-o in suportul de incarcare, pentru a va mentine suprafetele curate si a va asigura ca rasnita dvs. este intotdeauna complet incarcata atunci cand aveti nevoie de ea.

Cu 2 recipiente usor de indepartat, puteti umple rasnita cu sare, piper, ierburi sau condimente si puteti ajusta nivelul de macinare pentru un rezultat fin sau grosier.

Este foarte usor de utilizat – alegeti care dintre capete doriti sa utilizati, indreptati-o in jos, apoi pur si simplu apasati butonul pentru a elibera continutul. De asemenea, rasnita vine cu un capac de masurare care se potriveste cu aceasta, astfel incat sa puteti macina cu usurinta cantitatea perfecta ce trebuie adaugata la retete in timpul gatitului.

Rasnita de condimente este complet reincarcabila, deci nu va trebui niciodata sa inlocuiti bateriile - o incarcare completa ofera aproximativ 20 de minute de utilizare continua.

Avantaje si caracteristici:

  • Complet reincarcabila pentru o performanta de macinare constanta, fara baterii;
  • O incarcare completa ofera aproximativ 20 de minute de utilizare continua;
  • Control precis, complet reglabil, pentru rezultate fine pana la grosiere;
  • Mecanism de macinare ceramic, cu durata lunga de viata;
  • 2 recipiente mari, usor de umplut cu sare, piper, ierburi uscate sau condimente;
  • Include suport de incarcare;
  • Tava de macinat detasabila colecteaza resturile in baza suportului de incarcare, mentinand suprafetele de lucru curate;
  • Capac de masurare incorporat;
  • Dimensiuni (Lxlxh): 11 x 9 x 25,5 cm.

Rasnita electrica condimente, Pearl Grey - Cuisinart

320,00 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitatile indepartate de orase pot avea km exteriori.
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Cod produs - SKU: SG6SE
Tip: rasnita electrica
Culoare: Pearl Grey
Garantie: 3 ani
Gama: Electrocasnice Cuisinart
Brand: Cuisinart