Rasova Sur Mer Chardonnay 0.75L

Crama Rasova
56,23 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile lucratoare / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Crama Rasova
Disponibil in stoc

Descriere

Rasova Sur Mer Chardonnay este proaspăt, bine echilibrat şi vibrant, e caracterizat atât de o supleţe şi o precizie minerală, cât şi de o complexitate specifică soiului. Se deschide cu impresii de mere verzi, piersici coapte şi fructe tropicale, încadrate de atingeri de vanilie, alune prăjite, ceară şi pişcot.

Gustativ, notele de mere verzi şi pere coapte căpăta amploare alături de aciditatea proaspătă, de grapefruit. Având o corpolenţă medie, vinul arată fineţe şi complexitate, cu o structură bine închegată, bazată pe mineralitate şi aciditate, şi un postgust lung, fructat, citric şi elegant

La fel cum este marea, este și omul.

Uneori limpede, cu gândurile clare, alteori ceva mai tulbure. Uneori calm, cu sufletul liniștit, alteori agitat și plin de valuri. Uneori reflectând albastrul cerului, alteori îmbrăţișând griul norilor. Iar toate aceste stări se gustă, se simt și se înţeleg mai bine alături de câte un pahar de vin. Așa că, pentru mare și pentru om, am făcut Sur Mer.

Detalii

Categorii
Greutate
1.4 kg
Brand
Treapta de Calitate
DOC-CMD
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Chardonnay
Tara de Origine
Romania
Regiune
Murfatlar
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
14%
Cantitate
0.75L
Unitati/Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review