27%

Recas Castel Huniade Sauvignon Blanc 187ml

Cramele Recas
5,19 RON (TVA inclus) 7,20 RON
124,56 RON / pachet (TVA inclus)
Acest produs este disponibil spre vanzare doar in pachete de 24 buc.
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Cramele Recas
Disponibil in stoc

Descriere

Recas Castel Huniade Sauvignon Blanc are culoare galben auriu, cu reflexii verzui și limpiditate foarte bună. Arome caracteristice intense de flori de soc, lămâie, iarbă proaspătă, fructe albe și intense. Gustativ regăsim notele vegetale, cele de flori albe și lămâie proaspătă cu aciditate ridicată, cu final lung și alcoolul bine integrat. Vin marcat de o dinamică gustativă bună și de note tonice.
Recomandăm acest vin cu urdă; Caș; Salate cu pește; Salată de icre; Salată capresse; Șnițel de pui/curcan; Paste cu sosuri și carne albă. Unul din cele mai marcante simboluri istorice ale Timișoarei este Palatul Castel Huniade. Din 1456 încoace, toate clopotele bisericilor catolice din toată lumea bat la amiază în onoarea lui Iancu de Hunedoara, din ordinul Papei Callixt al III-lea, după marea victorie din bătălia Belgradului.
Care este legătura dintre atletul cel mai puternic al lui Christos, cum l-a numit acelasi Papa, și vinurile noastre? Cea mai la îndemână de invocat este aceea că fiecare lucru pe care îl avem sau îl facem astăzi este rodul faptelor trecute, la fel de mult cum tot ceea ce facem și suntem astăzi se transformă într-o rădăcină pentru toate cele ce vor fi.

Detalii

Categorii
Greutate
0.4
Treapta de Calitate
IG
Tip
Sec
Culoare
Alb
Soi
Sauvignon Blanc
Tara de Origine
Romania
Regiune
Recas
Temperatura optima de consum
6-8°C
Concentratie Alcoolica
12%
Cantitate
0.187L
Bax
24 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review