NOU

Recas La Stejari Cabernet Sauvignon 0.75L

Cramele Recas
232,05 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Cramele Recas
Disponibil in stoc

Descriere

La Stejari Cabernet Sauvignon este un vin roșu sec (baricat pentru 12 luni în și maturat 18 luni la sticlă) este un Cabernet Sauvignon pur-sânge cu un post gust lung, pretabil pentru învechire de minim 10 ani.

Filosofia abordată de Hartley și Nora în crearea vinurilor din gama „La Stejari” este aceea de a vinifica soiurile albe și roșii cu cel mai bun potențial de calitate din fiecare recoltă în parte. Prin urmare, în ultimii 5 ani gama a fost declinată în următoarele vintage-uri: 2017 (Chardonnay și Merlot), 2018 (Chardonnay și Cabernet Sauvignon), în 2019 nu au existat vintage-uri, 2020 (Chardonnay și Merlot), vinificate în sec.

Calitatea vinurilor din gama „La Stejari” este evidențiată atât prin numărul limitat de sticle disponibile pe piață, cât și prin selecţia strugurilor, proveniți din renumitele parcele „La Stejari” și „Dealul Ţiganului”. Această gamă încununează particularitățile deosebite de microclimat și soi de la Cramele Recaș, îmbinate cu măiestria și pasiunea vinificatorilor noștri.

Detalii

Categorii
Greutate
1.4
Treapta de Calitate
DOC-CMD
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Cabernet Sauvignon
Tara de Origine
Romania
Regiune
Recas
Temperatura optima de consum
14-16⁰C
Concentratie Alcoolica
15%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review