Descriere

Tip: Rosu Demisec. Ambalaj:Bag in box. Volum:10L. Soi: Merlot. Alcool: 12,5%vol

Recas Schwaben Wein Merlot Demisec este roșu rubinu cu refexii violete. Arome proaspete de fructe roșii (coacăze, cireșe în vișinată), violete și condimente dulci. Aciditate și alcool bine integrat, corp mediu, un vin dinamic și echilibrat. Gustativ se remarcă prin textura mătăsoasă și persistența aromelor de fructe roșii bine coapte.

Recomandăm acest vin cu cașcaval; Brânză afumată; Salate cu carne; Gustări tradiționale românești; Preparate de carne la grătar; Pastramă. Deserturi precum tort de ciocolată.

Unii oameni numesc acest tip de vin entry level, alții îi spun quality. Noi, cu reverență, îi spunem celui mai accesibil vin îmbuteliat pe care îl producem Schwaben Wein, vinul șvabilor. Și, să nu uităm, simplii șvabi i-au dat lumii pe Faust și pe Einstein, pe Hauff și pe Heidegger, pe Hesse și pe Kepler, pe Daimler și pe Diesel.
Acest vin oferă atât de mult, pentru un preț atât de mic. Unii îi spun vin simplu de înțeles, alții au spus despre șvabi că sunt oameni simpli. Noi credem că e mai usor de înțeles cât de departe a ajuns Cramele Recaș atunci când cel mai simplu vin arată ca Schwaben Wein.


Recas Schwaben Wein Merlot Demisec Bag In Box 10L

125,00 RON (Reducere 13%)
107,58 RON
Pretul include TVA 19%; Livrare in 3-5 zile.
Disponibil in stoc