Descriere

Recas Selene Cabernet Sauvignon are culoare roșu vișiniu, reflexe violacee și limpiditate foarte bună. Arome de fructe roșii și negre mure, coacaze, vișine, ușor ierboase dupa aerare ferigă. Se simte interacțiunea bună cu lemnul de stejar, vinul se deschide frumos cu parfumuri complexe de vanilie, scorțișoară. Final interesant cu tente de piele și condiment iute piper verde. Aciditate foarte bună, atac rapid, tanini dinamici laterali indeosebi, în egală masură catifelat și rotund, ,cu final iute și cu postgust de durată.
Recomandăm acest vin cu platouri tradiționale românești, pastramă, vănat de talie medie și mare, vițel, Goulash, rață, Pfefersteak, porc mistreț la jăratic, preparate din carne de vită, brânzeturi cu mucegai, deserturi cu cirese, mure, coacaze, ciocolată.
Din struguri de pe cele mai bune parcele de vie de pe dealurile din Recaș, culeși noaptea, pentru a-i ocroti de căldură și pentru a le proteja aroma intensă, a apărut gama SELENE-selen, denumită după întruchiparea Lunii în mitologia greacă.

Recas Selene Cabernet Sauvignon Magnum 1.5L

128,52 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Treapta de Calitate: DOC-CMD
Tip: Sec
Culoare: Rosu
Soi: Cabernet Sauvignon
Tara de Origine: Romania
Regiune: Recas
Temperatura optima de consum: 16-18⁰C
Concentratie Alcoolica: 14%
Cantitate: 1.5L
Bax: 6 Sticle