18%

Sagatiba Cristalina 0.7L

Campari Group
71,54 RON (TVA inclus) 87,66 RON
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Campari Group
Disponibil in stoc

Descriere

Sagatiba Cristalina Cachaca este noul nume pentru Sagatiba Pura. Este primul Cachaca premium din lume și a fost lansat în 2004 de către milionarul brazilian Marcos de Moraes. Este fabricat din trestie proaspătă de zahăr cultivată în terenurile agricole din Minas Gerais, Brazilia.

Cachaca este distilată din suc de trestie de zahăr proaspăt presat și menține strălucitorul, fructatul, aromele și buchetul natural stimulant, din ingredientul său principal.

Cachaça este adesea comparată cu romul, care este, de asemenea, derivat din trestia de zahăr. Cu toate acestea, cu caracteristicile sale vii și proaspete de trestie, cachaça se deosebește de rom, care este fabricat din melasă, un produs secundar al rafinăriilor de zahăr. Este multi-distilat de până la cinci ori folosind un proces de distilare de ultimă generație în orașul Patrocinio Paulista din statul Sao Paulo. Acest lucru ajută la păstrarea caracteristicilor aromelor distincte, cu o aromă moale, proaspătă, plină de viață și delicată. Perfect într-o Caipirinha.

Detalii

Categorii
Greutate
1.3
Culoare
Incolora
Tara de Origine
Brazilia
Concentratie Alcoolica
38%
Cantitate
0.7L
Bax
6 Sticle
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review