Sceptrus, Spumant Alb Brut Metoda Charmat 0.75L

Beciul Domnesc
44,00 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Curier Sameday / Easy Box / Ridicare din magazin.
Beciul Domnesc
Disponibil in stoc

Descriere

Vinul spumant alb brut, obţinut prin Metoda Charmat, este proaspăt şi echilibrat, cu un perlaj persistent, cu note de miere, piersici şi fructe tropicale. Metoda Charmat a fost brevetată de Eugen Charmat în 1907 şi este în prezent una dintre cele mai apreciate metode prin care vinul spumant poate fi creat. Condusă cu grijă, această fermentare evidenţiază caracteristicile soiului Glera, acelaşi soi din care in Italia se obţin vinurile ce poarta denumirea de Prosecco.

Asocieri culinare: Notele de miere, piersici și fructe tropicale, nuanțate de notele florale, perfect echilibrate, potențate în caracterul brut al vinului spumant, deschid pofta pentru aperitive și deserturi lejere.


A doua fermentare se efectuează prin Metoda Charmat - metoda brevetată de Eugene Charmat în 1907. Condusă cu grijă, această fermentare are ca rezultat un perlaj fin și persistent. Vinul este obținut din soiul de struguri Glera, același soi din care în Italia se obțin vinurile ce poartă numele de Prosecco.
Note olfactive
Fructe tropicale, piersici albe, miere de albine și delicate note florale
Note gustative
Note fructate de fructe tropicale și de piersici delicat nuanțate de note florale, perfect echilibrate și care sunt potențate de caracterul brut alb.Vinul spumant alb brut, obţinut prin Metoda Charmat, este proaspăt şi echilibrat, cu un perlaj persistent, cu note de miere, piersici şi fructe tropicale. vinului și de o aciditate ce-i conferă prospețime

Detalii

Categorii
Greutate
1.5
Treapta de Calitate
DOC-CMD
Tip
Brut
Culoare
Alb
Soi
Glera
Tara de Origine
Romania
Regiune
Cotesti
Temperatura optima de consum
10-12⁰C
Concentratie Alcoolica
12%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review