Segarcea Minima Moralia Recunostinta Cutie Cadou 0.75L

Domeniul Coroanei Segarcea
102,34 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin / Localitățile îndepărtate de orașe pot avea km exteriori.
Domeniul Coroanei Segarcea
Disponibil in stoc

Descriere

Strugurii s-au cules mecanizat, s-a făcut o macerare-fermentare traditionala în vinificatoare cu piston, urmată de o maturare de 12 luni la butoaie noi de stejar francez.
La prima impresie, pare un Cabernet extrem de dur: atac puternic, cernelos, plin de note sumbre, pământoase, de brusturi.
Aromele se deschid însă rapid către toate nuanţele de fructe de pădure negre şi roşii  crude, în dulceaţă sau în gemuri.
Finalul gustului este dominat de dulceţuri şi gemuri  zmeură, căpşuni, coacăze, cireşe amare  şi magiun de prune, cu un pic de iod şi nuanțe de fructe de pădure supracoapte. Postgust extrem de lung şi nuanţat.
Temperatură recomandată de servire:16ºC - 18ºC. Recomandăm deschiderea sticlei cu o jumătate de oră înainte de servire și decantarea vinului. Eventualele depuneri certifică numărul minim de intervenții care se fac asupra vinului.

Detalii

Categorii
Greutate
1.6
Tip
Sec
Culoare
Rosu
Soi
Cabernet Sauvignon
Tara de Origine
Romania
Regiune
Segarcea
Temperatura optima de consum
16-18⁰C
Concentratie Alcoolica
14.3%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review