Segarcea Minima Moralia Speranta Cutie Cadou 0.75L

Domeniul Coroanei Segarcea
102,34 RON (TVA inclus)
Optiuni Livrare Produse : Curier FedEx România 1-2 zile / Curier FedEx Europa 6-10 zile / Ridicare din magazin.
Domeniul Coroanei Segarcea
Disponibil in stoc

Descriere

Strugurii s-au cules mecanizat. S-a folosit macerare peliculară de scurtă durată (4 – 6 ore) pentru Pinot Noir și Cabernet Sauvignon și
de lungă durată (12 ore) pentru Pinot Gris. Pentru Pinot Noir și Pinot Gris, maturarea s-a făcut la cisterne de inox, pe drojdii fine, iar pentru Cabernet Sauvignon s-a ales o maturare scurtă, de 4 luni, la butoaie noi de stejar francez.

Segarcea Minima Moralia Speranta  are un debut marcat de senzaţia de fructe albe cireşe albe, prune albe, boabe de strugure alb. După aerisire, încep să se facă simţite şi aromele de fructe roşii, dublate de senzaţii de miere, polen şi fructe exotice. Gustativ, pornește din arome fine de trandafiri și cireșe, pentru a evolua spre fructul pasiunii, rodie și senzații cărnoase. Taninurile fine, perfect integrate, se regăsesc în corpolenţa peste medie a vinului, ca factor de echilibru pentru o aciditate ridicată, care transformă acest roze într-o delicatesă rezervată unor experienţe gourmet.

Temperatură recomandată de servire:11ºC - 13ºC. Eventualele depuneri certifică numărul minim de intervenții care se fac asupra vinului.

Detalii

Categorii
Greutate
2
Tip
Sec
Culoare
Rose
Soi
Cabernet Sauvignon, Pinot Gris, Pinot Noir
Tara de Origine
Romania
Regiune
Segarcea
Temperatura optima de consum
10-11⁰C
Concentratie Alcoolica
13%
Cantitate
0.75L
Bax
6 Sticle

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review