Descriere

Cum poți să pleci într-o călătorie care îți invăluie simțurile? Torni într-un pahar Cuvée Amaury, îl pui la încercare alături de un pește ori carne albă proaspăt încinse sau îl asezonezi unor paste condimentate. Cuvée Amaury îți promite nuanțe de alune proaspete de pădure și aromă de avocado cu prelungiri ușor dulci iar buchetul cu iz de flori de tei, pomelo,  pepene galben și pâine prăjită face din fiecare picătură o experiență exotică. Accepți provocarea?

Strugurii fac vinul iar ei sunt influențați de ploaie, de soare, de frig, de pământ. De asta, în fiecare an gustul lor diferă. Uneori sunt mai dulci și mai seci, alteori mai apoși și mai puțin dulci. Acest lucru se observă și în vin. Temperaturile au fost blânde și precipitațiile însemnate dar bine repartizate, un an foarte bun pentru vinurile albe. Toate acestea au făcut din  Cuvée Amaury un vin cu alcool moderat și o prospețime deosebită datorată acidității naturale a strugurilor culeși manual. Finalul lung, ușor dulce, te va lăsa cu un gust plăcut după fiecare pahar, oferindu-ți încrederea necesară ca să mai servești încă unul.

Nota de eleganță și feeria de arome pentru Cuvée Amaury  este asigurată de maturarea vinului vreme de 4 luni în bancuri din stejar francez de 1 și 2 ani - dulapul nostru cu mirodenii. Am ales stejarul pentru că are calitatea de a  imprima o serie de gusturi și de arome vinurilor, adăugându-le valoare și o notă de rafinament.

Serve Cuvee Amaury 0.75L

96,00 RON (Reducere 16%)
80,00 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Tip: Sec
Culoare: Alb
Cupaj: Sauvignon Blanc & Riesling de Rin & Feteasca Alba
Tara de Origine: Romania
Regiune: Dealu Mare
Temperatura optima de consum: 12-14⁰C
Concentratie Alcoolica: 13.5%
Cantitate: 0.75L