Descriere

Lasă-ți simțurile dezmierdate de aromele irezistibile ale unui vin roșu sofisticat. Surprinde-ți prietenii închinând un pahar de Cuvée Charlotte 2012 servit alături de o friptură de vită argentiniană la grătar sau miel la cuptor. Gustul echilibrat și senzația de dulce îți va completa desertul savuros cu ciocolată neagră. Fiecare sorbitură te va încărca de energie și poftă de viață, iar mirosul complex de fructe roșii, prune uscate, trufe și scorțișoară îți va aduce garantat complimentele invitaților tăi.

Îți spunem sincer, nu am întâlnit o combinație de soiuri mai savuroase: cabernet sauvignon, și fetească neagră și merlot. Totul de la miros până la gust te însuflețește cu o poftă nebună de viață.

Savurează vinul cu o carne de vânat cum numai la restaurantele de renume mai mănânci.   Nu-ți spunem cum se vor completa aromele de mure roșii, vișine și prune coapte cu această minunăție. Dacă ai alături și o paletă de brânzeturi maturate, nu-ți mai trebuie nimic. Departe de toată agitația, unde se aud doar greierii cântând și prin atmosfera creată de lumina plăpândă a lumânărilor vei începe să simți puterea din fiecare pahar. Te vei convinge că nu există doar vin și atât. Trebuie să știi meșteșugul de servire, de păstrare și asezonare.

Pentru a aprecia încântarea acestui vin deosebit, trebuie să înțelegi și pregătirea îndelungată. Procesele de fermentație și maturare durează ani, toată răbdarea se cinstește prin gustul lung și persistent. Îi simți fiecare etapă, fiecare bob de strugure se dezlănțuie cu fiecare sorbitură. Știi cum e, toate lucrurile bune se lasă așteptate.

Serve Cuvee Charlotte Magnum 2012 0.75L

316,80 RON (Reducere 16%)
264,00 RON
Pretul include TVA 19%; .
Disponibil in stoc
Tip: Sec
Culoare: Rosu
Cupaj: Cabernet Sauvignon / Fetească Neagră / Merlot
Tara de Origine: Romania
Regiune: Dealu Mare
Temperatura optima de consum: 16-17⁰C
Tarie Alcoolica: 14.5%
Cantitate: 1.5L
  • ×