Descriere

Prețuiește fiecare clipă petrecută împreună cu prietenii și familia și transformă fiecare moment într-o amintire dragă. Fiecare pahar de Cuvée Guy de Poix 2016 este asemeni unui portal al gândurilor. Servește-l alături de preparate cu carne roșie sau vânat, la grătar sau la cuptor, însă bine condimentate pentru a pune în valoare un gust puternic, dar echilibrat.

Strângem amintiri din oameni, din clipe, arome, gusturi, parfumuri sau din gesturi. Noi îți propunem un vin care va purta de-a lungul șirului reminiscențelor din trecut. Hai să ne oprim mai întâi în anul 2016. Primăvară târzie de atunci a fost urmată de secetă și călduri excesive, alternate însă de precipitații semnificative. Astfel strugurii culeși în toamna anului acela au favorizat obținerea unui vin puternic. Cuvée Guy de Poix este ca un elixir al tinereții datorită gustului de fructe supra-coapte, este o băutură echilibrată care ți se întipărește în suflet. Dar mai mult decât atât, mirosul complex îți seduce simțurile cu arome de fructe negre bine coapte, stafide, prune ușor afumate, afine, piper negru și vanilie. Lasă-te purtat de aceste miresme îmbietoare și acceptă provocarea de a trăi cu intensitate.

Obținut exclusiv din soiul Fetească Neagră, Cuvée Guy de Poix 2016 este un vin catifelat, consistent care devine și mai bun odată cu învechirea. Pentru a-i evidenția caracterul special, asezonează-l cu preparate din carne roșie sau vânat, gătite la grătar sau la cuptor. Desăvârșește aceste mâncăruri alese cu sosuri picante și brânzeturi maturate.

Serve Cuvee Guy de Poix 2016 0.75L

218,96 RON (Reducere 15%)
184,00 RON
TVA inclus; Obtiuni Livrare Produse : Curier FedEx Romania, Livrare in 1-2 zile / Curier FedEx Europa, Livrare in 6-10 zile / Ridicare din magazin
Disponibil in stoc
Comenzi telefonice - 0754566093 07431235460754566093 0743123546
Treapta de Calitate: VDOC CMD
Tip: Sec
Culoare: Rosu
Gust: Puternic: fructe supra-coapte, condimentat, tanini fini dar puternici, un echilibru foarte bun, remanență impresionantă
Miros: Complex: fructe negre bine coapte, prună ușor afumată, afine, condimentat, piper negru, stafide, vanilie
Soi: Fetească Neagră
Tara de Origine: Romania
Regiune: Dealu Mare
Temperatura optima de consum: 15-16°C
Concentratie Alcoolica: 15.5%
Cantitate: 0.75L