Descriere

Frumusețea zilelor de vară te încarcă de energie. Pășești încet și delicat pe nisipul cald și simți cum bucăți mici de scoici se cuibăresc pe pielea ta fină. Oprește-te măcar un minut și savurează un pahar de vin Cuvee Sissi  și culoarea trandafirie te va face să te pierzi în imagini diafane. Bucură-te de un gust răcoritor precum briza mării, proaspăt ca valurile ce se lovesc de țărm și limpede ca infinitul apei. Lasă-te dezmierdat de soare și de mirosurile elegante de flori albe, ananas și pomelo. Gustul echilibrat îți va completa experiența aristocrată.

Șoptește-i cuvinte pline de amor așa cum este și explozia de arome ale acestui vin. Gândește-te numai la eleganța florilor de cireș, de lamâi, dar și la persistența dată de ananas și pomelo. Simte-i gustul răcoritor și proaspăt, dar mai ales fin ca buzele ei.

Obținut prin metoda saignee (scurgerea gravitațională a mustului), vinul rose Cuvée Sissi poate fi savurat la 11°-12°C alături de aperitive sau de mese ușoare de vară. Fiecare bob de strugure este în perfectă armonie cu tine. Vei tresări la vibrația gustului citric așa cum atingerile ei îți fac inima să pedaleze.

Ți-am atras atenția? Nu îți trebuie multe pentru a găsi fericirea. O cină romantică alături de persoana iubită, într-o seară de vară, la malul mării. Acum e momentul tău de euforie și eliberare. Păstrează aceste clipe și închide-le într-un pahar de Cuvée Sissi. Astfel, de fiecare dată când îi simți aroma, retrăiești amintirile tale speciale.


Serve Cuvee Sissi Rose Magnum 1.5L

145,20 RON (Reducere 16%)
121,00 RON
Pretul include TVA 19%; .
Disponibil in stoc
Tip: Sec
Culoare: Rose
Soi: Pinot Noir
Tara de Origine: Romania
Regiune: Dealu Mare
Temperatura optima de consum: 10-11⁰C
Tarie Alcoolica: 12.8%
Cantitate: 1.5L
  • ×